Mobilă Horeca

Mobilă Horeca

Atmosfera de relaxare este unul din factorii esențiali atunci când ne gândim la mobilierul dedicat hotelurilor. Îmbinarea echilibrată de materiale și culori poate transforma un spațiu de cazare în ceva deosebit! Oferă-le oaspeților perfecțiunea datorită setului complet cu măsuță rotundă și scaune pentru servirea cafelei, în spațiile special amenajate. Dotează restaurantele spațiilor de cazare cu un set impunător din lemn masiv, cu scaune tapițate sau spătar din lemn, cu o măsuță rotundă sau dreptunghiulară, din aceeași gamă de culori. Echipa noastră îți va sta la dispoziție pentru selecția de forme la care să asociezi accesorii, să potrivești culori și să îmbini esențe de lemn. 

Faceți cunoștință cu cele mai frumoase proiecte concepute de noi pentru clienții noștri deosebiți din România și din străinătate. Punem la dispoziție experiența noastră de peste 60 de ani în producția de mobilier din lemn masiv. Toate cele 13 colecții realizate manual, cuprind atât piese pentru amenajări interioare cât și piese de mobilier Horeca. Realizăm mobilierul cu respectarea detaliată a specificațiilor din proiecte, pentru a realiza interioare cu stil. În prezent, creațiile noastre există în numeroase spații publice: hoteluri, restaurante, baruri și cafenele sau saloane.

Puteți consulta imaginile pentru a vedea o parte din produsele noastre. De reținut este faptul că toate sunt realizate în funcție de dimensiunea dorită la comandă. Oferim o bogăție de nuanțe și finisaje de lemn, precum și posibilitatea de a cumpăra mobilierul dorit cu detalii pictate manual. Conceptul de mobilier clasic a rămas și acum la modă, indiferent de noile tendințe în materie de design interior. Alege mobilă la set sau bucată și creează împreună cu echipa noastră un proiect unic de amenajare a spațiilor Horeca.

Solicită o ofertă pentru mobilierul horeca, realizat cu materiale calitative și în culori personalizate. Un set de scaune de lux, complet tapițate, impunătoare, din lemn masiv, sculptate manual, ideale pentru sălile de evenimente, vor asigura un ambient aparte.