În anul 1958, firma și-a început activitatea în prelucrarea lemnului, activând pe atunci ca un atelier meșteşugăresc. În anul 1994, după numeroase forme de organizare și apartenență, S.C. ARDUDANA S.A. Ardud este înregistrată ca societate de sine stătătoare la Registrul Comerţului Satu Mare, obținând autonomie şi personalitate juridică, conform actului de înregistrare. În această perioadă, SC ARDUDANA SA s-a dezvoltat într-un ritm constant. Din acest moment, începe activitatea de dezvoltare susținută și pe piața națională. Promovarea propriului brand de producție, câștigă tot mai mult teren și în țară, fiind deja cunoscută de către firmele de profil de pe pieţele internaţionale.

Lorem ipsum dolor sit amet

, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

În această perioadă SC ARDUDANA SA se dezvoltă puternic promovând propriul brand de producţie şi în ţară, fiind deja cunoscută de către firmele de profil de pe pieţele internaţionale. Multe lucruri s-au schimbat de la începutul afacerii, iar capacitatea de a ţine pasul cu tendinţele pieţei, privind constant spre noi orizonturi a facut posibil ca odată cu schimbarea echipei de management, în 2007, să putem oferi clienţilor o gamă variată de produse.

Obiectivul nostru în calitate de producător mobilă este să propunem cel mai frumos și mai sofisticat mobilier la cel mai bun preț. Cu ajutorul nostru vei reda interiorului casei tale o nouă viață, alegând cel mai modern mobilier, cu un design de calitate. În acest fel, vei reuși să gândești interiorul casei tale drept o invitație la o stare de bine. Și să alegi cel mai frumos stil fără să renunți la calitate. Armonie până în cele mai mici detalii.

Dorința noastră este să te însoțim în toate demersurile, în conceperea unei ambianțe călduroase, atemporale și primitoare, unde tu și cei dragi ție să se simtă cel mai bine

După 50 de ani de experiență și angajament, firma SC ARDUDANA SA a devenit în ziua de azi, un important producător de mobilă din România. Aproximativ 90% din producţie este destinată pieței externe, în ţări precum: Germania, Anglia, Ungaria, Italia, Ucraina, Rusia.

Capacitatea de a ține pasul cu tendințele pieței, tehnologiile noi disponibile, preocuparea constantă pentru investiții de retehnologizare, au făcut posibilă oferirea unei game tot mai ofertante de produse pentru sufragerie, living, bucătărie, dormitoare și cabinete de lucru.Amenajarea casei trebuie să fie o sursă de plăcere, de creativitate, de confort, de siguranță, de calitate și de noutate. Din aceste motive ai nevoie de noi în calitate de producător de mobilă. De ce? Pentru că avem o viziune foarte creativă, foarte elegantă, unică, pe care o punem la dispoziția clienților noștri.