Scaune și Mese

Scaune unice pentru spații publice sau locuințe personale
Scaunele sau fotoliile aduc schimbări interesante asupra aspectului unei încăperi, dacă sunt alese corect. Poate că preferi liniile drepte și simple sau liniile rotunjite cu decorațiuni complexe, culori mai îndrăznețe sau pastelate, astfel că, piesele noastre de mobilier te vor inspira pentru ca locuința ta de vis să devină realitate.
Gama disponibilă conține produse corespunzătoare locuinței proprii sau spațiilor publice: baruri, restaurnate, saloane, hoteluri, birouri, camera de lucru, living, bucătărie, holuri, etc. Un scaun ergonomic, fix, cu bază metalică sau din lemn, îmbină armonios criteriul utilității cu cel estetic pentru o utilizare optimă nevoilor tale.
Amenajează-ți spațiul din hol cu un divan sofisticat sau bucură-te de mai mult loc cu un fotoliu modern. Descoperă o gamă variată de scaune pentru toate gusturile. Scaune pentru birou, clasice/tradiționale sau rustice pentru salon, tip scoică pentru living, divane pentru saloane sau hoteluri, demifotolii, scaune de bar, fotolii, sau scăunele pentru copii.
Relaxează-te pe scaune de birou cu spătar înalt sau varianta elegantă din piele, scaune de bar tapițate sau cu spătar din lemn, scaune tip scoică pentru sufragerii, săli de evenimente, baruri sau birouri, scaune complet tapițate sau cu spătar din lemn.
Alege materialul preferat: cu țesături, din lemn masiv sau piele. Simte-te comod cu varietatea extinsă de fotolii, divane, scaune, rotative sau fixe, rustice, clasice sau elegante, pentru toate interioarele, la prețuri convenabile.