Image Alt

Noutăți și Evenimente

    Unul din cele mai căutate tipuri de scaune in sectorul HoReCa (si nu doar aici), este SCAUNUL SCOICA, datorita confortului pe care-l oferă clientului, dar si din nevoia unui design modern. Chiar daca Ardudana s-a consacrat ca fiind producător si exportator de mobila corp si scaune in stil clasic, ținem pasul cu trendul actual. Ardudana va oferă o gama variata de scaune scoica, pe care le personalizam pentru dumneavoastră cu tapițeria si finisajele dorite.

    Mergând pe ideea unui adolescent modern, puțin rebel, am organizat corpuri de mobilier Ardudana, specifice unei amenajări stil studio-industrial, în care am îmbinat elemente de lemn masiv, atât în formă brută, cât și finisate, cu metal, scaune moderne, astfel încât să scoatem în evidența masculinitate, apartenența Millennials, confort.  

      Hol Monaco „De ce Monaco?! Deoarece cand spui Monaco spui: Lux-Royalty-Casino… In lumea Ardudana, Colectia Monaco inseamna: produs lux demn de „Royalty”, produs modern dispus pe picioare Gold Metal si butoni fixati in pas mic/ mare burghez, produs care se preteaza atat la stofe in culori indraznete, dar si sobre, conferindu-i o alura chic.”

Ardudana vine in întâmpinarea dumneavoastră cu o gama diversificata de mobilier, specific atât sectorului privat-rezidențial, cat si specific sectorului public. Aceasta a determinat apariția Ardudana in ediția speciala "Ghidul Primăriilor".  

Ardudana  este alaturi si in acest an de tinerii designeri inscrisi la cursurile de design interior organizare de DallesGO. Pentru a-si exprima creativitatea, punem la dispozitia noilor talente 11 modele de scaune Ardudana pe care acestia le pot personaliza dupa stilul propriu.  Modelul ales, ca si castigator, va fi personalizat in atelierele Ardudana si va fi daruit castigatorului.